Ζώδια & χρήμα: Πώς θα είναι τα οικονομικά σου το Δεκέμβριο;

Πώς θα είναι τα οικονομικά σου το Δεκέμβριο σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου; Επιτρέπονται οι χριστουγεννιάτικες σπατάλες;

ΚΡΙΟΣ
Ο Δεκέμβριος έρχεται να σε διευκολύνει ιδιαίτερα και να σου προσφέρει λύσεις και εξυπηρετήσεις, ακόμα κι από εκεί που δεν το περιμένεις. Η έμφαση δίνεται στον τομέα των επαγγελματικών σου, όπου πιθανόν να παρουσιαστούν θέματα που σε πιέζουν για άμεση διευθέτηση. Από την άλλη μεριά όμως, σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου με θετικό αποτέλεσμα. Και κυρίως από τις 22 του μήνα και μετά, μπορεί να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη σου προσφέρει βοήθεια για πάσης φύσεως επεκτάσεις. Επίσης, ευνοούνται και θέματα που αφορούν στο εξωτερικό.
Στα οικονομικά σου, και κυρίως αυτά που σχετίζονται με τρίτους, ο Δεκέμβρης μπορεί να σου προσφέρει διευκολύνσεις ως προς τη ρευστότητά σου, αλλά και τις υποθέσεις που ενδεχομένως έχεις σε εκκρεμότητα. Επίσης, μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 9, 15, 21, 24, 25

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Η εύνοια του μήνα εστιάζεται κυρίως στα θέματα που αφορούν στα οικονομικά σου, όπου φαίνεται να δρομολογείται μια σειρά εξελίξεων, που σας επιτρέπουν να διεκδικήσετε τη βελτίωσή τους, ενώ δεν αποκλείονται ξαφνικές λύσεις, εξυπηρετήσεις ή ακόμα και απρόσμενα έσοδα! Η Νέα Σελήνη του μήνα μπορεί να φέρει ένα καινούριο άνοιγμα, μια σημαντική ενίσχυση στη ρευστότητά σας ή την προώθηση και ολοκλήρωση οικονομικών ζητημάτων που σας έχουν απασχολήσει.
Παράλληλα, βελτιώνονται σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες, ενώ μπορεί να προκύψουν καινούρια ανοίγματα κι ευκαιρίες, που θα προωθήσουν την επαγγελματική σας ζωή. Πολύ θετικό χρώμα έχει και η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου, που ευνοεί πολύ συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, αλλά και την υπογραφή συμβολαίων.
Τυχερές ημερομηνίες: 9, 10, 14, 16, 17, 22, 23, 24, 25

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέχρι τις 10 του μήνα, ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και σε βοηθά να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα τα όποια θέματα σε ενδιαφέρει να εξελίξεις. Παράλληλα, μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες ή ανοίγματα στην επαγγελματική σου ζωή, που αν εκμεταλλευτείς ανάλογα, μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά. Ακόμα, ίσως να επαναφέρει και παλαιότερα ζητήματα, τα οποία είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, προκειμένου να δρομολογηθούν εκ νέου.
Πολύ σημαντική η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που σου δίνει τη δυνατότητα καινούριων ενάρξεων και νέων συνεργασιών, οι οποίες έχουν να σου δώσουν πολύ θετικές εξελίξεις στα σχέδιά σου και να ανοίξουν πόρτες που χτες ήταν κλειστές. Παράλληλα, κάποιες οικονομικές διεργασίες που μπορεί να γίνονται τώρα, σου δίνουν θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, γύρω στις 20 του μήνα καλό είναι να είσαι συγκρατημένη και προσεκτική σε οτιδήποτε επιδιώκεις, αλλά και στις αντιδράσεις σου απέναντι στα θέματα που προκύπτουν. Ιδιαίτερα θετική η περίοδος των Χριστουγέννων, που ευνοεί πολύ την όποια επιθυμία ή σχέδιό σου.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 15, 16, 21, 24, 25, 28.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από τις 5 του μήνα και μετά, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι μια περίοδος που σε βοηθά να έρθεις στο πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζεις, ενώ βλέπεις τις υποθέσεις σου να υλοποιούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Η Νέα Σελήνη του μήνα φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, που μπορεί να αφορούν μια νέα, πιο κερδοφόρα δουλειά ή μια αναβάθμιση στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου. Δεν αποκλείεται να υποστηριχθείς και από κάποια πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία από εσένα. Ωστόσο, η εποχή αυτή μπορεί να έχει ανακατατάξεις, αλλά και ξαφνικά γεγονότα που αφορούν στην καριέρα σου, τα οποία ενδεχομένως να σε δυσκολέψουν ή να σε βρούν απροετοίμαστη.
Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα ένα οικονομικό ζήτημά σου χρειάζεται ρεαλισμό και σύνεση. Πολύ πιθανόν μια οικονομική ευκαιρία που προκύπτει τώρα, να σου ανοίξει καινούρια πεδία. Ωστόσο απόφυγε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις γύρω στις 20 του μήνα. Η Πανσέληνος των Χριστουγέννων στον άξονά σου, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική, τόσο για την ψυχολογία, όσο και για τις υποθέσεις σου.
Τυχερές ημερομηνίες: 8, 9, 12, 14, 17, 18, 23, 24, 25,

ΛΕΩΝ
Με εξαιρετικά θετικές προϋποθέσεις ανοίγει ο μήνας του Δεκεμβρίου για εσένα. Ιδιαίτερα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, μπορεί κυριολεκτικά να απογειώσει τις εξελίξεις που δρομολογείς στα επαγγελματικά, αλλά και γενικότερα σε όλα τα σχέδιά σου. Την περίοδο αυτή έχεις έκτακτη τύχη, που μπορεί να έρθει υπό τη μορφή μιας ευκαιρίας στα επαγγελματικά σου ή και με μια αύξηση των εσόδων σου. Ευνοούνται και τα τυχερά παιχνίδια την περίοδο αυτή, αλλά πάντα με μέτρο! Από την άλλη, στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτική, πριν εμπιστευτείς κάποιες πληροφορίες που έρχονται τώρα.
Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, μπορεί να πετύχεις κάτι που επιδιώκεις από καιρό. Η περίοδος κοντά στα Χριστούγεννα, σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτική στη διαχείριση των χρημάτων σου, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξοδέψεις περισσότερα απ’ όσα έχεις υπολογίσει. Μεγαλύτερη προσοχή με τα οικονομικά κοντά στις 20 του μήνα. Ίσως κάποια έκτακτα έξοδα να σε βρουν απροετοίμαστη και να σου προκαλέσουν ένα πρόσθετο άγχος.
Τυχερές ημερομηνίες: 5, 7, 9, 14, 15, 17, 21, 24, 25, 28

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι εξελίξεις δρομολογούνται με έναν πιο ομαλό τρόπο από τις 5 του μήνα και μετά, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, που σου επιτρέπει μια πολύ καλύτερη επικοινωνία και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις με έναν πιο εύκολο τρόπο οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Ιδιαίτερα υποστηρικτική η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 10 και μετά, που εκτονώνει την όποια ένταση προϋπήρχε το προηγούμενο διάστημα και διευκολύνει ιδιαίτερα τα επαγγελματικά θέματά σου. Η Νέα Σελήνη του μήνα πιθανόν να ενεργοποιήσει θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου, τις φιλοδοξίες σου, τα σχέδια σου, αλλά και τις συνεργασίες σου, δημιουργώντας ενδεχομένως και κάποιες δυσκολίες, που όμως με μια πιο μεθοδική διαχείριση και ψυχραιμία μπορούν όχι μόνο να ξεπεραστούν, άλλα να δώσουν και θετικά αποτελέσματα.
Οι ημέρες των Χριστουγέννων μπορεί να σε φέρουν πολύ πιο κοντά στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου σου ή ακόμα να σου δώσουν μια ξαφνική ευκαιρία να προωθήσεις τις ιδέες σου, η οποία σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Μεγαλύτερη προσοχή γύρω στις 20 του μήνα, μιας και οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει ο Ερμής, μπορεί να σε φέρουν μπροστά σε ξαφνικές αποκαλύψεις ή και ανατροπές, από τις οποίες ωστόσο μπορεί να ευνοηθείς αν να διαχειριστείς τα πράγματα με ψυχραιμία. Αλλά και οι εξελίξεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε βρούν απροετοίμαστη, για αυτό καλό είναι να κρατήσεις ένα μέτρο και να είσαι απόλυτα συνετή στα έξοδά σου.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 8, 9, 10, 14, 15, 17, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28

ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας ανοίγει με πολύ ευχάριστες εξελίξεις σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, που μπορεί να σου δώσουν απρόσμενα θετικά αποτελέσματα. Μεγαλύτερη προσοχή γύρω στις 5 και 6 του μήνα, που το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις αλλά και δύσκολες συγκυρίες στην επαγγελματική σου ζωή, οι οποίες μπορεί να σε ζορίσουν ή να ανατρέψουν τα σχέδιά σου. Η Νέα Σελήνη λειτουργεί άκρως ενισχυτικά στην επικοινωνία σου και μπορεί να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο, που θα σε ωφελήσει σημαντικά. Μια συμφωνία μπορεί να βρίσκεται προ των πυλών.
Ωστόσο, η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό που γίνεται στο ζώδιό σου, μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα σε βρουν απροετοίμαστη. Ίσως ακόμα να προκύψουν απρόβλεπτα οικονομικά θέματα, που δημιουργούν ένα κλίμα αναστάτωσης.
Η περίοδος των Χριστουγέννων εξελίσσει με θετικό τρόπο τις υποθέσεις σου, δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ μπορεί να σου δώσει μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου, έχεις μια τάση σπατάλης, την οποία καλό είναι να προσέξεις, για να μην βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 9, 10, 15, 17, 24, 25, 28

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 5 του μήνα, τα οικονομικά σου παίρνουν μία νέα, καλύτερη τροπή, ενώ ευνοούνται οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις σχετικά με αυτά. Βεβαίως, κοντά στις 5 και 6 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παρασκηνιακές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου, που ίσως εμποδίσουν κάποιες εξελίξεις σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Η Νέα Σελήνη του μήνα ανοίγει έναν καινούριο, αρκετά αισιόδοξο κύκλο στα οικονομικά σου. Ωστόσο, η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό απαιτεί την προσοχή σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις, που θα σε βρούνε απροετοίμαστη.
Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 10 του μήνα, αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο αργότερα, ανοίγουν ένα νέο επικοινωνιακό κύκλο, που σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς καλύτερα τις υποθέσεις σου. Ιδιαίτερα ευνοϊκή η Πανσέληνος των Χριστουγέννων, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πάσης φύσεως επεκτατικές κινήσεις, αλλά και μια σημαντική βελτίωση στον τομέα των συνεργασιών σου. Ευνοϊκές οικονομικές εξελίξεις από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και μετά. Προσοχή στις οικονομικές διαπραγματεύσεις, γύρω στις 20 του μήνα.
Τυχερές ημερομηνίες: 5, 8, 9, 10, 11, 14, 15, 22, 23, 24, 25, 26, 27

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικά καινούρια ξεκινήματα στην επαγγελματική σου ζωή, είτε μέσα από μια νέα πρόταση, είτε τη δυνατότητα που σου δίνεται να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Όπως και να ‘χει, ο μήνας αυτός έχει ξαφνικές και απροσδόκητες εκπλήξεις που ανατρέπουν με ευχάριστο τρόπο τα δεδομένα σου και σου δίνουν καινούριες προοπτικές, όσον αφορά στα δημιουργικά σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου φαίνεται πως υπάρχει μια σχετική ηρεμία και σταθερότητα, που βεβαίως εξαρτάται από εσένα και το κατά πόσο οι κινήσεις που κάνεις είναι συνετές και με μέτρο. Ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, έχεις μια τάση για υπερβολή, που μπορεί να σε κάνει να ξοδέψεις πολύ περισσότερα απ’ όσα έχεις υπολογίσει. Ωστόσο, αυτό το διάστημα μπορείς να πετύχεις κάτι σημαντικό στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, αρκεί να είναι στηριγμένο σε ρεαλιστικές βάσεις και μεθοδευμένο με πολύ μεγάλη προσοχή και λεπτομέρεια.
Μεγαλύτερη προσοχή γύρω στις 5 και 6, αλλά και στις 19 και 20 του μήνα, γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία με συνεργάτες ή συνεταίρους, αλλά και αναβολές σε προγραμματισμένες δραστηριότητες. Η εβδομάδα των Χριστουγέννων, σε φέρνει μπροστά σε μια σημαντική ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στα σχέδιά σου ή σου δίνει τη δυνατότητα ενός νέου επαγγελματικού εγχειρήματος, με σημαντικά οφέλη για σένα.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 9, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 28

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ό,τι μπορεί να προετοίμαζες με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο μέχρι τώρα, έχει έρθει η στιγμή να αρχίσεις σταδιακά να το βάζεις σε εφαρμογή. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, να οργανώνεις και να μεθοδεύεις τα σχέδια που λίγο παρακάτω θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Δεν αποκλείεται όμως να προκαλέσει και θέματα στην εργασιακή σου ζωή. Φρόντισε να προσέξεις ιδιαίτερα ποια πρόσωπα εμπιστεύεσαι και με ποια συνεργάζεσαι, γιατί υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο δεν λειτουργεί απαραίτητα με φιλικές διαθέσεις απέναντί σου.
Από την άλλη μεριά, στις 5, 6, 11 και 12 του μήνα, οι δύο δύσκολες όψεις του Άρη με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν ξαφνικές εξελίξεις και ανατροπές στα σχέδιά σου, τις φιλοδοξίες και τις συνεργασίες σου. Μπορεί να προκύψουν επίσης αναβολές ή και ματαιώσεις των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου, δεν αποκλείεται κοντά στις 9 του μήνα να υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις ή μια θετική ανατροπή σε μια προσπάθειά σου.
Με ιδιαίτερα θετικό χρώμα έρχεται η Πανσέληνος του μήνα, που κορυφώνεται στον άξονά σου και δημιουργεί πολύ θετικές προϋποθέσεις για την εξέλιξη των σχεδίων, της επικοινωνίας, των σχέσεων, αλλά και των συνεργασιών σου. Βεβαίως, η είσοδος του Ερμή αλλά του Ήλιου στο ζώδιό σου ανοίγει έναν κύκλο, όπου σχέσεις και συνεργασίες ανανεώνονται σημαντικά την περίοδο που ακολουθεί.
Τυχερές ημερομηνίες: 8, 9, 10, 14, 16, 17, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με θετικές διαθέσεις απέναντί σου ανοίγει ο Δεκέμβριος και δημιουργώντας απρόσμενα ευνοϊκές εξελίξεις στα σχέδια, τις επιθυμίες σου και οτιδήποτε μπορεί να έχεις μεθοδεύσει και επιθυμείς να προωθήσεις. Υποστηρικτική είναι και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, που σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα ή ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο με θετικές προοπτικές. Γύρω στις 5 και 6 του μήνα, αλλά και στις 19 και 20, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτική στην επικοινωνία σου, στον τρόπο με τον οποίο απαιτείς πράγματα από τους γύρω σου, αλλά και σε σχέσεις ή συνεργασίες, γιατί μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις, αλλά και ρήξεις, ενώ δεν αποκλείεται κι ένα παρασκήνιο, που μάλλον δεν λειτουργεί με πολύ θετικές προθέσεις απέναντι σου.
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μήνα, εξυπηρετεί σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα των συνεργασιών σου και δίνοντας τη δυνατότητα μιας πιο ουσιαστικής επικοινωνίας. Οι μέρες κοντά στα Χριστούγεννα μπορεί να σου προσφέρουν ένα άνοιγμα ή μια ευκαιρία, που σχετίζεται με τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, που ενδεχομένως θα έχει και οικονομικές απολαβές.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 9, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 21, 24, 25, 28

ΙΧΘΕΙΣ
Στις αρχές του μήνα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σου δώσει τις προοπτικές μιας ξαφνικής συνεργασίας, μιας καινούριας επαγγελματικής πρότασης που προκύπτει αναπάντεχα και σου δίνει θετικές προοπτικές για παρακάτω. Η Νέα Σελήνη του μήνα ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα νέο κύκλο εξελίξεων στην επαγγελματική σου ζωή και τώρα ίσως είναι η στιγμή να κάνεις ένα βήμα εξέλιξης και να πας παραπέρα. Να θυμάσαι πως υπάρχουν καινούριες επαγγελματικές προοπτικές, που καλό είναι να εκμεταλλευτείς ακόμα και αν αρχικά σε δυσκολεύουν.
Μεγαλύτερη προσοχή τις ημέρες κοντά στις 5, 6, 19 και 20 του μήνα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο έκτακτων οικονομικών θεμάτων, που σε βρίσκουν απροετοίμαστη και ζητούν λύσεις. Αυτό μπορεί να σε αγχώσει ή ακόμα και να προκαλέσει εντάσεις σε σχέσεις, συνεργασίες ή συνεταιρισμούς, ενώ και κάποιες αποκαλύψεις πολύ πιθανόν να σε ξαφνιάσουν. Ωστόσο, το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω λειτουργεί άκρως επιβοηθητικά στις υποθέσεις σου, στα σχέδιά σου, σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να εξελίξεις, αλλά και στα ζητήματα της επαγγελματικής σου ζωής. Η Πανσέληνος του μήνα δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα την εβδομάδα των Χριστουγέννων, που προάγει κάθε δημιουργικό σχέδιο, σχέση ή συνεργασία σου, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει μια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία.
Τυχερές ημερομηνίες: 8, 9, 10, 14, 16, 7, 22, 23, 24, 24, 26, 27

Read More

And More