“Around the table”: Μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία για εσένα και τους αγαπημένους σου από τη Mastercard

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου πλησιάζει! Για τους περισσότερους, τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με όμορφες στιγμές μαζί με αγαπημένα πρόσωπα γύρω από γιορτινά τραπέζια – είτε είναι οικογενειακά ή με φίλους.

Με τη φιλοσοφία αυτή στο επίκεντρο, η Mastercard δημιούργησε το γαστρονομικό γεγονός Around the table, με έμπνευση και γνώμονα τη φιλοσοφία του Zero Food Waste, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να συναντηθούμε γύρω από ένα τραπέζι και να μοιραστούμε εξαιρετικό φαγητό και ωραίες στιγμές.

Συγκεκριμένα, από τον Οκτώβριο, καταξιωμένοι σεφ δημιούργησαν μια σειρά ειδικά διαμορφωμένων μενού, σε κορυφαία εστιατόρια στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε γνωστούς χειμερινούς γαστρονομικούς προορισμούς της χώρας. Όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard μπορούν εύκολα, μέσα από την πλατφόρμα priceless.com/aroundthetable, να κάνουν την κράτησή τους στο εστιατόριο της επιλογής τους και να απολαύσουν τα μοναδικά menus που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το ‘Around the table’.

Παράλληλα, πέρα από τα ειδικά σχεδιασμένα μενού, οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιπλέον physical και digital γαστρονομικές εμπειρίες, καθώς και δημιουργικά πιάτα, σε menus που δημιουργήθηκαν ειδικά για εκείνους, σε μία ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία, πάντα με επίκεντρο την φιλοσοφία του Zero Food Waste.

Το “Around The Table” θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου για αυτό μην χάνεις χρόνο, μπες στο priceless.com/aroundthetable, κάνε την κράτηση σου και ετοιμάσου να περάσεις ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες, γύρω από το τραπέζι, με αυτούς που αγαπάς!