“Level Up with Mastercard”: Όσο παραγγέλνεις από το efood τόσο κερδίζεις!

Η φάση είναι “Level Up with Mastercard”! Οι επιθυμίες σου αναβαθμίζονται και οι παραγγελίες σου επιβραβεύονται. Τέλειο; 

Ξέρω καλά πως μερικά βράδια δεν έχεις κουράγιο να μαγειρέψεις. Κι εγώ. Και κάποια άλλα θέλεις απλά να απολαύσεις το φαγητό από το αγαπημένο σου εστιατόριο, αλλά δεν κάνεις κέφι να βγεις. Ευτυχώς, υπάρχει το efood, η Νο1 υπηρεσία delivery που θα φέρει τα αυγά ποσέ, την πίτσα με το λάδι τρούφας, το ριζότο από τον αγαπημένο σου σεφ, το burger που έχει στοιχειώσει το μυαλό σου από το πρωί στην πόρτα σου. Sushi. Τι θα έλεγες για sushi; Το “Level Up with Mastercard” επανέρχεται, για ακόμα μία χρονιά, η Mastercard συνεργάζεται με το efood και σε επιβραβεύουν για… το γαστρονομικό σου γούστο!

Αν είσαι κάτοχος κάρτας Mastercard, είσαι προνομιούχος 😉 Και έχεις τη δυνατότητα, μέσω αυτού του πρωτότυπου προγράμματος, να συμμετάσχεις σε διαγωνισμούς με έπαθλα κουπόνια φαγητού και ξεχωριστά δώρα, αλλά και να συμβάλλεις στο Πρόγραμμα Σίτισης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, δωρίζοντας γεύματα με κάθε συναλλαγή σου. Κοινώς, παραγγέλνεις που παραγγέλνεις, καν’ το σωστά και έξυπνα! Σύνδεσε στον λογαριασμό σου στο efood την Mastercard σου…

Kαι κέρδισε!
Κέρδισε 2 Ηλεκτρικά μηχανάκια Horwin SK3, ψώνια για 1 χρόνο από το efood market, 2 Ηλεκτρικά πατίνια Segway, PlayStation 5, Apple Macbook Pro M1, iPhone 13 Pro Max και πολλά ακόμα!

Άνοιξε η όρεξή σου; Κι εμένα. Ειδικά για το Apple Macbook.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Έως και τις 30 Νοεμβρίου,
αν είσαι κάτοχος Mastercard, με κάθε παραγγελία μέσω efood, επιλέγοντας “Level up with Mastercard” πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, μαζεύεις πόντους και συμμετέχεις αυτόματα στις κληρώσεις. Με την πρώτη σου παραγγελία, με αποθηκευμένη κάρτα Mastercard, δημιουργείς το δικό σου μοναδικό προφίλ στο “Μy Level Up” και κερδίζεις αυτόματα τους πρώτους 100 πόντους. Με κάθε νέα παραγγελία οι πόντοι σου αυξάνονται, ενώ μπορείς –ολοκληρώνοντας ειδικές αποστολές– να κάνεις «level up» ακόμα πιο γρήγορα. Ανάλογα με το επίπεδο που θα έχεις φτάσει με τη λήξη του διαγωνισμού, θα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις τα φανταστικά αυτά δώρα.

Δεν έχεις λοιπόν παρά να διαλέξεις “Level Up with Mastercard” σε κάθε παραγγελία, που ούτως ή αλλιώς θα κάνεις. Θα μαζέψεις πόντους και οι αυτοί οι πόντοι θα σε οδηγήσουν στην ανταπόδοση, στο κέρδος, στα δώρα!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου.

Level Up λοιπόν… μην καθυστερείς! Απολαμβάνεις το αγαπημένο σου φαγητό και… ανεβάζεις το “επίπεδό” σου! 😉