Mr Jack Robin: Εκεί που τρως με κλειστά μάτια…!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μετανιώνεις για κάτι που δεν έκανες. Και αν δεν πας στο Μr Jack Robin αλλά κυρίως αν δεν δοκιμάσεις τα burger που… έφερε μαζί του από τη Νέα Υόρκη, ο Διονύσης Λιακόπουλος, θα μετανιώσεις… Θα μετανιώνεις κάθε φορά που θα συναντάς κάποιον φίλο ή γνωστό σου που θα δηλώνει «ερωτευμένος» με την πρώτη «δαγκωνιά», με κάποιο από τα burger ή με το αυθεντικό Νεοϋορκέζικο παστράμι με κρέας black angus ή οι βραβευμένες με αστέρι Michelin πατάτες του Roister Chicago!

Έπειτα από δέκα χρόνια περιπλανήσεων στις γεύσεις και τις μυρωδιές των πιο διάσημων κουζινών της Νέας Υόρκης, ο Διονύσης Λιακόπουλος, έφερε σε αυτή τη γωνιά του Χαλανδρίου, όλα όσα πίστευες, ήλπιζες, ονειρευόσουν να γευτείς σε ένα burger!

Στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22. Εκεί όπου ο συνδυασμός ψωμί-μπιφτέκι και ό,τι άλλου ενέπνευσε τον σεφ, είναι ταξίδι… Ταξίδι αισθήσεων! Απ’ αυτά που μόλις τελειώνουν, σκέφτεσαι την επόμενη φορά που θα το ξανακάνεις…

Στο Mr Jack Robin οι μπουκιές δεν παχαίνουν αλλά ομορφαίνουν! Είναι μικρές και μεγαλύτερες δόσεις γευστικής ηδονής… Θα το καταλάβεις πριν καν φτάσεις στο μαγαζί. Από τη μυρωδιά… Το παιχνίδι της όσφρησης! Και θα το γευτείς μόλις πάρεις στα χέρια σου το burger σου. Αλλού πηγαίνεις απλά για να φας. Εδώ για να γευτείς.

Ο Διονύσης δεν ήρθε από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα για να πουλήσει «αμερικανιές» αλλά για να φέρει τους Αμερικανούς στη χώρα μας, να δοκιμάσουν το burger αλά ελληνικά!

Όχι για να εξελίξει τις συνταγές τους αλλά να δοκιμάσει συνδυασμούς που θα αλλάξουν τον τρόπο που τρως burger. Στο Μr Jack Robin θα τρως με κλειστά τα μάτια… Κι αφού φας, θα πηγαίνεις με κλειστά τα μάτια, κάθε φορά που θα θέλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου και στους γύρω σου μια ξεχωριστή, γευστική εμπειρία. Κάθε φορά που θα θέλεις να γευτείς κι όχι απλά να φας.

Mr Jack Robin
Tηλέφωνο: 2106830314
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 22 Χαλάνδρι