Namor: Το σικάτο all day restaurant στο Κολωνάκι που πρέπει να επισκεφτείς

Στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Τσακάλωφ, στο Κολωνάκι, θα βρεις το Namor, το νέο all day restaurant, που ήρθε για να μείνει.

Σικάτο, ποιοτικό, ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ, θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι. Σε έναν χώρο όπου κυριαρχεί το royal blue και το χρυσό, τα μαρμάρινα τραπέζια με τις χρυσές λεπτομέρειες, οι βελούδινες καρέκλες και οι κρυφοί φωτισμοί δημιουργούν μια αίσθηση ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, που θα σε γοητεύσει.


Στο Namor θα πας το πρωί για καφέ και brunch (που σερβίρεται μέχρι τις 5 το απόγευμα, αν δεν είσαι πρωινός τύπος), μετά τα ψώνια (ή τη δουλειά) για φαγητό ή ποτό… γενικά θα πας πολύ! Και -σε διαβεβαιώ- θα θες να τα δοκιμάσεις όλα! Γιατί το Namor δίνει έμφαση στην κουζίνα.


Πίσω από τις μοναδικές γεύσεις βρίσκεται ο σεφ Σάββας Ληχανίδης, που έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας κι έχει περάσει από καταξιωμένα εστιατόρια (αν αναρωτιέσαι πού τον ξέρεις, έχει περάσει κι από το Master Chef).

Συνδυάζοντας γεύσεις από Ασία, Γαλλία και Ελλάδα, βάζοντας τη δική του πινελιά, δημιουργεί fusion πιάτα που δεν θα θες να τελειώσουν. Ceviche γαρίδας (με chili, κόλιανδρο, mango, λάιμ, passion fruit, σχοινόπρασο και σουσάμι umeboshi), πελμένι (χειροποίητα ζυμαρικά με χοιρινό κιμά, κρέμα γιαούρτι, λάδι chili και άνηθο), χοιρινό iberico (με πουρέ καλαμπόκι, καπνιστή σάλτσα και τραγανά φύλλα αρακά) είναι μόνο μερικά από αυτά.

Κι επειδή μετά το φαγητό επιβάλλεται ένα γλυκάκι… το τιραμισού NAMOR θα σε εντυπωσιάσει!


Και, φυσικά, η μέρα σου θα κλείσει ακόμα πιο τέλεια με ένα signature cocktail από τον Βασίλη Μολογούση.


Τι κι αν το Namor σημαίνει -σε ελεύθερη μετάφραση- “το παιδί που μεγάλωσε χωρίς αγάπη”; Εσύ, είμαι σίγουρη, θα το αγαπήσεις πολύ!

namor.gr
Instagram: @namor.athens
Facebook: Namor

Read More

And More