“Ανοιχτά” σάντουιτς με βραστά αυγά και πέστο

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Λαχταριστό ψωμί με σάλτσα πέστο και ψιλοκομμένα λαχανικά με αυγά

Συστατικά

  • 2 κ. γλυκού μουστάρδα Dijon
  • 1 κ. σούπας ξύδι
  • 3 κ. σούπας + έξτρα ελαιόλαδο
  • 6 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλ. σάλτσα πέστο
  • 4 χοντρές φέτες ψωμί με προζύμι
  • 4 φέτες προσούτο
  • 4 βρασμένα αυγά
  • 1/4 φλ. φλοίδες παρμεζάνας
  • 1 ματσάκι ραπανάκια σε λεπτές φέτες
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε τη μουστάρδα, το ξύδι και το λάδι.
  • Πρόσθεσε το σέλερι και τα ραπανάκια με αλατοπίπερο και ανακάτεψέ τα.
  • Άπλωσε το πέστο στο ψωμί και από πάνω βάλε το προσούτο, τα αυγά σε φέτες και την παρμεζάνα.
  • Ράντισε με το έξτρα λάδι και πασπάλισε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164