Λαχταριστή ιδέα για πρωινό με κρουασάν γεμιστά με ζαμπόν, τυρί και αυγά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 κρουασάν βουτύρου κομμένα στη μέση
- 8 φέτες cheddar
- 8 φέτες καπνιστό ζαμπόν
- 6 μεγάλα αυγά
- 1/3 φλ. γάλα
- αλάτι, πιπέρι
- 1/2 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθέτησε τις κάτω φέτες των κρουασάν σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Βάλε μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα cheddar σε κάθε φέτα κρουασάν.
- Σε ένα μπολ χτύπησε μαζί τα αυγά με το γάλα και αλατοπίπερο.
- Σε ένα λαδωμένο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ψήσε τα αυγά, θρυμματίζοντάς τα για να γίνουν scrambled.
- Μόλις τα αυγά αρχίζουν να σταθεροποιούνται, πρόσθεσε την τριμμένη μοτσαρέλα μέχρι να λιώσει και αφαίρεσε το τηγάνι από την φωτιά.
- Μοίρασε τα scrambled αυγά πάνω από το ζαμπόν και το τυρί και καπάκωσε με το επάνω μέρος των κρουασάν.
- Ψήσε στον φούρνο για 10 λεπτά και άφησέ τα να κρυώσουν ελαφρώς πριν τα σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ