Συνταγή για πίτσα Alfredo με κοτόπουλο

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Μία πίτσα που θυμίζει την αγαπημένη σου ιταλική μακαρονάδα! Μία πίτσα που θα απολαύσεις ο ουρανίσκος σου για τη “μεστή” της γεύση και το πάντα ιδιαίτερο κοτόπουλο. 

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε μπουκίτσες
  • 1 φλιτζάνι σπανάκι, καλά καθαρισμένο
  • 2 κουτ. του γλυκού χυμός λεμονιού
  • 1 σκελίδα σκόρδο, κομμένη στη μέση
  • 1 συσκευασία λεπτή ζύμη για πίτσα
  • 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι
  • 3/4 του φλιτζανιού τριμμένο τυρί
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα Alfredo

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C και στρώνεις μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνεις το στήθος κοτόπουλου, το σπανάκι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύεις με ένα κουτάλι.
  • Ανοίγεις τη ζύμη σου πάνω στη λαδόκολλα και τρίβεις από πάνω το σκόρδο.
  • Απλώνεις τη σάλτσα Alfredo και στη συνέχεια μοιράζεις ομοιόμορφα το μείγμα σου στο μεγάλο μπολ.
  • Πασπαλίζεις με το τυρί και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
  • Κόβεις σε κομμάτια όσο είναι ζεστή.

Read More

And More