Beet Crostini

10 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Μια τραγανή μπουκιά με γαλλικό απαλό τυρί, ψητό πατζάρι και τραγανή βάση από μπαγκέτα ή κράκερ! Έτοιμο…

80 Θερμίδες

Συστατικά

  • 4 μεγάλα παντζάρια ψητά στο γκριλ, καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια
  • 1/2 κ.σ. τριμμένο allspice (μπαχαρικό που θα βρεις στο super market)
  • 1/2 κ.γ. τριμμένη κανέλα
  • 1 κ.γ. μπαλσάμικο ξίδι
  • 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 2-3 κ.σ. ψιλοκομμένα chives ή φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 μπαγκέτα κομμένη σε φετούλες φρυγανισμένες
  • 200γρ. καμαμπέρ

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανάμειξε το πατζάρι με τα μπαχαρικά σου, το ξίδι και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπέρωσε και άφησε στην άκρη
  • Αφού φρυγανίσεις τη μπαγκέτα, άπλωσε μια καλή κουταλιά τυρί στην επιφάνειά της και από πάνω μια καλή κουταλιά πατζάρια
  • Πασπάλισε με τα chives και σέρβιρε

Tip


Read More

And More