Cooking Like Picasso!!! Κράτησε το χρώμα στις αχνιστές σου σούπες!

Γίνε αρτίστα! Ανακάλυψε μέσα σου τον καλλιτέχνη που όλοι κρύβουμε… Ναι, ναι! Όλα αυτά σε ένα πιάτο αχνιστή σούπα.
Μην μου πεις πως δεν σε αποθαρρύνει μια σούπα “ξεπλυμμένη” και ξεθωριασμένη! Δεν θέλεις να είναι το πιάτο σου έντονο και ελκυστικό; Πώς θα το πετύχεις σε μια σούπα; Έχουμε το μυστικό!

Φιάχνεις σούπα λαχανικών όπως πράσο, ντομάτα, σπανάκι, μαρούλι κτλ. Τι μπορείς να κάνεις; Θα κρατήσεις τη μισή ποσότητα (ή και κάτι λιγότερο) εκτός της σούπας. Αφού ψηθεί η σουπίτσα σου, θα ρίξεις μέσα τα υπόλοιπα χρωματιστά λαχανικά θα λιώσεις σε ένα μπλέντερ και τα ωμά λαχανικά σου θα δώσουν έντονο χρώμα και μεταξύ μας και γεύση. Ζεσταίνεις ελαφρά και πάλι την βελούδινη σούπα και σερβίρεις…

Read More

And More