Δεν αφρατεύει η μαρέγκα και κόβει; Για δες εδώ δύο, τρία μυστικά…

Βγάλε τα αυγά από το ψυγείο αρκετή ώρα πριν ξεκινήσεις το γλυκό…
Το μυστικό για αφράτη μαρέγγα που στέκεται και δίνει όγκο και αφράτη γεύση στα γλυκά σου, είναι τα ασπράδια να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου. Πρόσεξε ιδιαίτερα να μην πέσει μέρος από τον κρόκο αυγού στο μπολ που θα χτυπήσεις τη μαρέγγα, ενώ και τα εξαρτήματα του μίξερ ή το σύρμα θα πρέπει να είναι απολύτως καθαρά (δηλαδή να μην έχουν χρησιμοποιηθεί κάποιο άλλο μέρος της συνταγής, πριν την μαρέγγα).

Read More

And More