Δευτέρα: Φτιάξε σπιτικές μπάρες, το σνακ της εβδομάδας!

Είσαι μαμά, είσαι και γυναίκα. Αγαπάς το μωρό σου, αγαπάς και τον εαυτό σου. Τα καταφέρνεις υπερφανταστικά. Έχεις το πρόγραμμά σου και γνωρίζεις από έξυπνες κινήσεις. Γιατί αυτό είναι το παν. Η εξυπνάδα και οι σωστές επιλογές.

Είναι Δευτέρα και είναι η μέρα που φτιάχνεις το θρεπτικό σνακ της εβδομάδας. Σπιτικές μπάρες. Το σωστό γεύμα που έχεις πάντα στην τσάντα σου, στο γραφείο σου. Το σύμμαχό σου που σε βοηθάει να έχεις φιλικές σχέσεις με τη ζυγαριά σου, το σνακ που σε διευκολύνει και το τσιμπολογάς λίγο πριν τη γυμναστική σου, όταν είσαι κολλημένη στην κίνηση, όταν πεινάς στο γραφείο. Σπιτικότατο και οικονομικότατο. Και πάνω από όλα σέβεται τον πολύτιμο χρόνο σου.

Το μυστικό σου;
Easy Bake. Τα Easy Bake δημιουργήθηκαν από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου και είναι μία πρωτοποριακή σειρά προϊόντων έτοιμων μειγμάτων, με βάση το αλεύρι, που απλά με την προσθήκη ελάχιστων υλικών που υπάρχουν στην κουζίνα σου, έχεις φρεσκοψημένες πεντανόστιμες λιχουδιές στο σπίτι! Σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις αλμυρά ή γλυκά snacks μόνη σου και να πετύχεις το απόλυτο σπιτικό αποτέλεσμα.

Σπιτικές μπάρες σε 10 λεπτά!
Κάνε την πρόσθεση… Χρόνος Προετοιμασίας 2 λεπτά. Χρόνος Ψησίματος 8 λεπτά. Μερίδες 18! Με τρεις μόνο κινήσεις.

Βήμα 1: Στρώνεις μία λαδόκολλα σε ένα ταψί με διάσταση βάσης 27x21cm. Απλώνεις ομοιόμορφα το μείγμα στο ταψί και συμπιέζεις με το χέρι τυχόν συσσωματώσεις. Στην συνέχεια πατάς το απλωμένο μείγμα πολύ καλά με την παλάμη του χεριού σου ή με μια σπάτουλα ώστε να μην έχει κενά.

Βήμα 2: Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C (με αέρα) για 8 – 10 λεπτά.

Βήμα 3: Κόβεις τις μπάρες όσο είναι ακόμα ζεστές σε 18 τεμάχια και τις αφήνεις να κρυώσουν πριν το σερβίρισμα.

Το πρωί, μέχρι να πιεις τον καφέ σου και να ετοιμαστείς. Το βράδυ ως εκτόνωση, να χαλαρώσεις με τις υπέροχες φουρνιστές μυρωδιές. Δέκα λεπτάκια είναι εύκολο να βρεις όταν αυτό που έχεις να κερδίσεις πίσω είναι δεκαοκτώ θρεπτικά σνακ, που θα σου λύσουν τα χέρια όλη την εβδομάδα.

Κέρασε και τις συναδέλφους σου. Κι αν αναρωτηθούν πώς τα προλαβαίνεις όλα, μοιράσου το Easy Bake μυστικό σου!

Read More

And More