Εξωτική μαρμελάδα παπάγια

Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Mε σπόρους chia.

Συστατικά

  • 500 γραμ φρέσκια παπάγια, σε κύβους
  • 1/4 φλιτζάνι χυμό ανανά
  • 2 κουταλιές της σούπας αγαύη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 3 κουταλιές της σούπας σπόρους chia
  • κανέλα (προαιρετικά)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίξε την κομμένη παπάγια, την αγαύη, το χυμό ανανά, τους σπόρους chia και το αλάτι σε έναν σε ένα μπλέντερ. Χτύπα καλά μέχρι να αποκτήσει λεία υφή.
  • Μετέφερε την μαρμελάδα παπάγια σε ένα δοχείο με καπάκι, πασπάλισε με κανέλα αν το επιθυμείς και τοποθετήσε την στο ψυγείο για ένα βράδυ.
  • Η μαρμελάδα Papaya μπορεί να διατηρηθεί για μία εβδομάδα, σφραγισμένη στο ψυγείο.

Read More

And More