Επιδόρπιο κρέμας γιαουρτιού με σταφύλια

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Δροσερό γιαούρτι σε βελούδινη γλυκιά κρέμα, τριμμένο μπισκότο και ολόφρεσκο σταφύλι! Δώσε λίγη από την βελούδινη υφή της κρέμας γάλακτος στο γιαούρτι σου, γλύκανε με μέλι και σέρβιρε με φρέσκα σταφύλια και τριμμένο μπισκότο! 

145 Θερμίδες

Συστατικά

  • 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 250 γρ. μπισκότα amaretti ολ. άλεσης
  • 1 μεγάλο τσαμπί σταφίδες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίξε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και χτύπησε με το σίρμα ή με μίξερ να έχει αφρατέψει, αλλά όχι να σφίξει τελείως. Να παραμένει σε παχύρευστη μορφή
  • Ανακάτεψε το γιαούτρι με το μέλι σε ένα μπολ και συμπλήρωσε την κρέμα γάλακτος. Ανακάτεψε καλά να γίνουν ένα όλα σου τα υλικά
  • Άφησε για 20 λεπτά στο ψυγείο να σφίξει η κρέμα σου
  • Στο μεταξύ σπάσε σε χοντρά κομμάτια τα μπισκότα (κράτησε 2-3 για το γαρνίρισμα) και ρίξε στον πάτo γυάλινων ποτηριών
  • Πρόσθεσε από πάνω την κρέμα γιαουρτιού και στη συνέχεια τα σταφύλια σου.
  • Τρίψε τα μπισκότα που κράτησε πιο ψιλά και σέρβιρε με το τριμμένο μπισκότο

Tip


Read More

And More