Εύκολο κουσκούς με αμύγδαλα

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Εύκολο και γρήγορο κουσκούς με αμύγδαλα.

Συστατικά

  • 250 γρ κους – κους
  • 2 φλιτζάνια ζωμό κότας
  • Ελαιόλαδο (περίπου 30ml)
  • 1 ματσάκι κόλιαντρο ψιλοκομμένο
  • 50 γρ καθαρισμένο αμύγδαλο, καβουρδισμένο
  • 80 γρ σταφίδες
  • Κάρυ
  • Πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε το κους – κους σε ένα μπολ.
  • Ανακάτεψε το ζωμό κότας με το κάρυ, το λάδι, τις σταφίδες και παράλληλα αλατοπιπερώνεις.
  • Βάλε το μείγμα σε μια κατσαρόλα για να βράσει.
  • Ρίξε το καυτό μείγμα πάνω στο κους κους, σκέπασε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και άφησε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
  • Ανακάτεψε ελαφρά το κους κους με ένα πιρούνι να αφρατέψει.
  • Σερβίρεις με φρέσκο κόλιαντρο και αμύγδαλα.

Read More

And More