Φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουν deluxe γεύση!

Αγαπώ τα Χριστούγεννα! Για αυτό, το αίσθημα θαλπωρής και ξενοιασιάς που γεννάει η περίοδος αυτή. Για τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα έντονα χρώματα, τα στολίδια, η ίδια η εποχή. Για τις εκλεκτές γεύσεις, που κάνουν την εμφάνιση τους στο εορταστικό τραπέζι σχεδόν κάθε μέρα. Για αυτό το αίσθημα της Deluxe απόλαυσης. Η Lidl Ελλάς το γνωρίζει. Για αυτό, φέτος που η εορταστική περίοδος είναι αρκετά διαφορετική, το σούπερ μάρκετ που εμπιστεύεσαι πολλά χρόνια φροντίζει να σε εφοδιάσει με όλα τα καλά.

Το σπίτι είναι στολισμένο και η κουζίνα έτοιμη να γεμίσει με αρώματα από τα αγαπημένα σου φαγητά και γλυκά. Γιατί, φέτος, στη σειρά “Deluxe” θα βρεις εκλεκτά αλλαντικά και τυριά, γαλοπούλες, κρέατα, ζυμαρικά, σάλτσες, εκλεκτές λιχουδιές, για κάθε μέλος της οικογένειας σου. Γιατί, δικαίωμα στην απόλαυση έχουν τόσο εκείνοι που δεν μπορούν να αντισταθούν στα εορταστικά γλυκά, με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες να αποτελούν το κεράσι στην τούρτα, αλλά και εσύ που ικανοποιείς τον ουρανίσκο σου μόνο με αλμυρές επιλογές. Όλοι κερδισμένοι, όλοι ικανοποιημένοι. 

Αλμυρές και γλυκές επιλογές
Θα σου μιλήσω ειλικρινά: μπορεί το να αντισταθώ σε ένα κέικ πανετόνε να μην μου είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, όμως, δεν θα άλλαζα με τίποτα μία ποικιλία εκλεκτών αλλαντικών με λίγο τυρί Parmigianno Reggiano συνοδευμένη με Proscuitto di Parma και ροζέ ξηρό κρασί. Α, και μία ειδική μακαρονάδα με φρέσκα ζυμαρικά, τα οποία στο εσωτερικό τους “κρύβουν” deluxe γέμιση με κόκκινη σάλτσα και πιπεριές τσίλι αλεσμένες σε ελαιόλαδο. Αχ, απόλαυση! Και μετά; Ώρα να γλυκάνω τόσο εμένα, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου που περιμένουν στο τραπέζι πώς και πώς τους αχνιστούς κουραμπιέδες, αλλά και όλα εκείνα τα κέικ που μυρίζουν… Χριστούγεννα. Φέτος, λέω να τους προσφέρω μικρές γλυκιές φωλίτσες αγάπης, σαραγλάκια, μικρές δίπλες, αλλά και ένα μεθυστικό γλυκό του κουταλιού με γεύση κάστανο. Εσύ μπορείς να επιλέξεις όποιο γλυκό επιθυμίες, γιατί τα Χριστούγεννα σού ανήκουν!

Η ώρα του κυρίως
Εκεί ένα φαγητό είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής: η γαλοπούλα. Τι θα έλεγες, όμως, φέτος, να ταράξεις λίγο τα νερά και δίπλα της να τοποθετήσεις εκλεκτής ποιότητας – και γεύσης- χοιρινό μπούτι, οσομπούκο από νεαρό μοσχάρι και μαριναρισμένα country Loin Ribs. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μία προσεκτική ματιά στη στήλη με τα Deluxe προϊόντα, να διαλέξεις αυτά που θα ενθουσιάσουν εσένα και την οικογένεια σου και μετά να τα ετοιμάσεις.

Όταν η γεύση συναντά την τιμή
Το καλύτερο σου το άφησα για το τέλος. Η Lidl Ελλάς γνωρίζει ότι η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη. Το αντιλαμβάνεται. Για αυτό διαθέτει την αγαπημένη μας σειρά deluxe, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, ώστε να δώσεις στα Χριστούγεννα τη γεύση που θέλεις, χωρίς στερήσεις. Μία προσιτή πολυτέλεια, για μοναδικές εορταστικές στιγμές. Γεύση, ποιότητα και ποικιλία, όλα στο τραπέζι σου!

P.S. Μην ξεχάσεις τη βασιλόπιτα
Δεν μπορεί να λείπει από το σπίτι σου. Και κανείς μας δεν σταματάει στη μία. Γιατί, αυτό το αφράτο κέικ συμβολίζει την καλή τύχη – που τη θέλουμε για το νέο έτος – και δίνει μοναδικό άρωμα σε όλη την κουζίνα και όχι μόνο. Στην deluxe σειρά της Lidl Ελλάς θα βρεις εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου γούστο σε τιμές ασυναγώνιστες. It’s a deal!

Εσύ ποια Deluxe προϊόντα θα επιλέξεις;