Γύρισες από τη δουλειά και θέλεις να ετοιμάσεις ένα φαγητό στα γρήγορα… αλλά όχι πρόχειρα! Τι θα έλεγες για τραγανό παναρισμένο φιλέτο γλώσσας; Θα είναι έτοιμο σε 10 λεπτά! Ψαράκι, μυρωδικά, φρυγανιά και ελαιόλαδο και είσαι έτοιμη!
Θερμίδες 220
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φιλέτα γλώσσας
- 3-4 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 αυγό χτυπημένο με λίγο νεράκι
- Τριμμένη φρυγανιά
- Ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι κομμένο στα 4
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να κάψει
- Αλατοπιπέρωσε τα φιλέρα και άλειψε τον μαϊντανό και το σκόρδο
- Βούτηξε σε αλεύρι και στη συνέχεια στο χτυπημένο αυγό. Μετά βούτηξε τα στην φρυγανιά να παναριστούν καλά
- Ψήσε τα φιλετάκια σου καλά μέσα στο τηγάνι, αφήνοντας 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά
- Σέρβιρε μαζί με σαλάτα και ένα τέταρτο από το λεμονάκι
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 
					 
				 Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164