Gazpacho σε ποτήρι

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Είναι η πιο cool ιδέα για το cocktail party. Η διάσημη ιταλική κρύα σούπα σε σφηνάκι για αν ξεκινήσεις με ένα από τα πιο ελαφριά συνοδευτικά του ποτού σου!

Θερμίδες 90

Συστατικά

  • 4 ντομάτες σε τσαμπί
  • 1 μικρό αγγουράκι τουρσί
  • 4 μεγάλα αγγούρια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 μικρό κρεμμυδάκι
  • 1 μικρή κόκκινη πιπεριά
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. λευκό ξίδι
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 300 ml νερό

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόψε τις ντομάτες, τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το αγγουράκι τουρσί σε μεγάλα κομμάτια
  • Ρίξε στο μπλέντερ και λιώσε όλα τα υλικά να πάρεις έναν παχύ χυλό
  • Συμπλήρωσε και το ελαιόλαδο, το ξίδι και αλατοπιπέρωσε
  • Χτύπησε ξανά τη σούπα, προσθέτοντας νερό, όσο πάρει για να είναι όσο αραιή χρειάζεται
  • Κράτησε σε κανάτα στο ψυγείο και σέρβιρε σε σφηνάκια. Μπορείς να κρατήσεις μερικά κομματάκια πιπεριές και κρεμμυδάκια για γαρνίρισμα

Tip


Read More

And More