Γρανίτα καρπούζι με τζίντζερ…

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Με μέλι, τζίντζερ και καθόλου ζάχαρη η γρανίτα από καρπούζι θα πειράζει τον ουρανίσκο σου απολαυστικά! Ένα δροσιστικό γλυκό για το καλοκαίρι που δεν πρέπει να τρως λιπαρά που θα σε βαρύνουν μέσα στη ζέστη….

Θερμίδες 144

Συστατικά

  • 4 φλιτζάνια καρπούζι χωρίς κουκούτσια σε κυβάκια
  • 6 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. φρέσκο χυμό lime
  • 2 κ.σ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπλέντερ και λιώσε στο μπλέντερ
  • Γύρισε τον πουρέ σε ένα ρηχό πιάτο, ταψάκι και άφησε στην κατάψυξη από βραδίς
  • Με ένα πηρούνι τρίψε να γίνει αφράτο. Μοίρασε σε 4 ποτήρια και πάγωσε και πάλι για 20 λεπτά πριν σερβίρεις

Tip


Read More

And More