Οι celebrities ξεκίνησαν να φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!

Λίγες μέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα και τα σπίτια των διασήμων ξεκίνησαν να μοσχομυρίζουν γλυκές λιχουδιές. Από τις πρώτες που έφτιαξε μελομακάρονα ήταν η Δέσποινα Βανδή, αλλά γενικότερα σχεδόν όλες έχουν μπει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα φτιάχνοντας διάφορες γλυκές δημιουργίες, όπως η Φαίη Σκορδά, η Δούκισσα Νομικού, η Δέσποινα Καμπούρη και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η Φαίη Σκορδά μπορεί το Σαββατοκύριακο να βρέθηκε σε ένα μαγαζί με συντριβάνι σοκολάτας και να το μοιράστηκε μαζί μας αλλά λίγες μέρες μετά έφτιαξε κι ένα λαχταριστό κέικ για τον βαφτισιμιό της, που δεν πρόλαβε να το απολαύσει ολόκληρο!


Το κέικ για τον βαφτισιμιό της, που πρόλαβαν και το έφαγαν οι γιοι της!


Kαι η Μαίρη Συνατσάκη έφτιαξε ένα γλυκόγια την αδερφή της!

Υπερέβαλα κάπως με το στόλισμα αυτού του κέικ αλλά είχα χαρά και που φούρνισα και που προορίζεται ειδικά και αποκλειστικά για το αδερφάκι μου @aliki_synatsaki. Και να το κάνετε κι εσείς. Όχι για το αδερφάκι μου. Για όποιον αγαπάτε εσείς! Αυτά τα Χριστούγεννα δείξε σε κάποιον πόσο τον αγαπάς με ένα πολύ “γλυκό” τρόπο: 1.) Ετοίμασε ένα γλυκό για κάποιον που αγαπάς 2.) Ανέβασέ το στο Instagram και στο Twitter με hashtag #lovebakeshare και αφιέρωσέ το όπου ποθείς Και ξέρεις τι συμβαίνει μετά; Δύο φανταστικά: Μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις τα ψώνια για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι αλλά και το ακόμη καλύτερο! Η #ABVassilopoulos προσφέρει ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα σε 3.000 οικογένειες που το έχουν ανάγκη! Γλύκα!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης mairiboo (@mairiboo) στις

Read More

And More