Παγωτό espresso

3 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Παγωτό από τα χεράκια σου; Μα φυσικά… Αρωματικός εσπρέσο, κρέμα γάλακτος και βελούδινη υφή. Και το καλύτερο; Θα σου κοστίσει μόλις 1,10€ η μερίδα!

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος (περίπου 400γρ.)
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1/2 φλιτζάνι εσπρέσο (περίπου 5 μερίδες)
  • 1 βανίλια

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μεγάλο μπολ χτύπησε την κρέμα γάλακτος να σφίξει
  • Πρόσθεσε το ζαχαρούχο, τον εσπρέσο και τη βανίλια και ανακάτεψε καλά να ενωθούν
  • Βάλε το παγωτό στο ψυγείο για μία ώρα περίπου να κρυώσει καλά
  • Γύρισε το μείγμα σε παγωτομηχανή και άφησε για 15 περίπου λεπτά να παγώσει
  • Άφησε το δοχείο στην κατάψυξει να σφίξει τελείως για μερικές ώρες

Tip


Read More

And More