Η σοκολάτα είναι πειρασμός και το mousse απόλαυση. Κι αν βρίσκεσαι σε διατροφή δεν υπάρχει λόγο να το στερηθείς μιας και θα φτιάξεις το πιο λαχταριστό χωρίς ζάχαρη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 300 γρ. κακάο
 - 2/3 του φλιτζανιού γάλα αμυγδάλου
 - 400 γρ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά (ή 2%)
 - 1/4 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας.
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόβεις τις μπάρες κακάο σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετείς σε ένα μπολ.
 - Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζεις το γάλα σε χαμηλή φωτιά
 - Όταν πάρει βράση ρίχνεις το κακάο και ανακατεύεις καλά
 - Ενδιάμεσα προσθέτεις σιγά-σιγά τη βανίλια και το γιαούρτι
 - Συνεχίζεις το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν και να το μίγμα να γίνει σταθερό αλλά όχι εξαιρετικά πηχτό
 - Το αφαιρείς από την εστία και το μοιράζεις σε μικρά ποτήρια
 - Τα βάζεις στο ψυγείο για 2 περίπου ώρες και απολαμβάνεις.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.