Συνταγή για γρανίτες πορτοκάλι

1 ώρα και 10 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Το καλοκαίρι θέλει το παγωτό του. Ή μάλλον καλύτερα τη γρανίτα του, η οποία είναι πλούσια σε γεύση και φτωχή σε θερμίδες. Σήμερα, παίζουμε με το πορτοκάλι!

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού
  • 1 φλιτζάνι γιαούρτι
  • 1 κουτ. της σούπας καστανή ζάχαρη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, στύβεις τα πορτοκάλια σου μέχρι να γεμίσεις ένα φλιτζάνι.
  • Σε ένα μπλέντερ, χτυπάς το γιαούρτι με το χυμό πορτοκαλιού, μέχρι το μείγμα σου να πάρει την υφή πορτοκαλί “πουρέ”. Λίγο πριν το τελευταίο χτύπημα, πρόσθεσε τη ζάχαρη.
  • Περιχύνεις το μείγμα στις φόρμες για γρανίτες και τοποθετείς στην κατάψυξη για 2,5 ώρες. Αν δεις ότι έχουν παγώσει τις απολαμβάνεις εκείνη τη στιγμή, αν θέλουν λίγο ακόμα χρόνο τις αφήνεις 20 λεπτά παραπάνω.

Read More

And More