Συνταγή για μπισκότα με ινδοκάρυδο

1 ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Coikies πρέπει να υπάρχουν πάντα στο σπίτι μιας και είναι τέλεια για σνακ στο γραφείο και το σχολείο. Σήμερα θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα με ινδική καρύδα. 

Συστατικά

  • 125 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ.γλ. μαγειρική σόδα
  • 2 κούπες ινδοκάρυδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίχνεις σε ένα μπολ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το μέλι και το αυγό και τα χτυπάς καλά με το σύρμα
  • Προσθέτεις το αλεύρι και τη σόδα και συνεχίζεις το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν
  • Ρίχνεις το ινδοκάρυδο και συνεχίζεις το ανακάτεμα
  • Σκεπάζεις το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζεις στο ψυγείο για μισή περίπου ώρα
  • Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα
  • Απλώνεις σε ένα ταψί λαδόκολλα
  • Πλάθεις τα μπισκότα και τα τοποθετείς το ένα δίπλα στο άλλο στο ταψί
  • Τα ψήνεις για 10 λεπτά
  • Τα βάζεις σε μια πιατέλα και τα αφήνεις να κρυώσουν πριν τα τυλίξεις με διάφανη μεμβράνη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164