Γρανίτες με μάνγκο, ακτινίδιο και raspberries

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
14
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Χρωματισυή γρανίτα με τέλεια γεύση.

Θερμίδες: 91/ μερίδα

Συστατικά

  • 9κ. σούπας νερό
  • 2κ. σούπας ζάχαρη
  • 140γρ. ακτινίδιο, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
  • 170γρ. μάνγκο, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
  • 170γρ. raspberries

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κάνε ένα απλό σιρόπι συνδυάζοντας το νερό και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα και άφησέ το να βράσει για 4-5.
  • Σε ένα μίξερ λιώσε τα φρούτα ξεχωριστά και τοποθέτησέ τα σε τρία διαφορετικά μπολ.
  • Μοίρασε το σιρόπι στα τρία μπολ και ανακάτεψε καλά.
  • Πάρε 4 θήκες για γρανίτες, ρίξε μέσα τον μείγμα με το ακτινίδιο και βάλε το στην κατάψυξη για μια ώρα.
  • Έπειτα, ρίξε μέσα το μείγμα με το μάνγκο και βάλε το στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
  • Μετά βάλε μέσα στις γρανίτες τα ξυλάκια και άφησέ τα στην κατάψυξη για 2 ώρες.
  • Τέλος, ρίξε μέσα το μείγμα με τα raspberries και άφησε τις γρανίτες στην κατάψυξη για όλο το βράδυ.

Read More

And More