Γρήγορες συνταγές: Πιάτα ζυμαρικών έτοιμα σε λιγότερο από 15 λεπτά

Παραδέξου το! Την έχεις παρεξηγήσει λίγο τη μαγειρική. Το να φτιάξεις ένα γευστικότατο πιάτο δεν είναι απαραίτητο να χαθείς στην κουζίνα για ώρες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενημερωθείς σωστά και να βρεις τις κατάλληλες συνταγές.

Κοινώς, δεν υπάρχει λόγος να παραγγείλεις απέξω όταν νιώθεις κουρασμένη ή βαριέσαι, ούτε υπάρχει λόγος να πάθεις πανικό αν εμφανιστούν απρόσμενα οι φίλοι σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η Miskoτινη και το Extrafino της MISKO που βράζουν σε μόλις 6 και 3 μόλις λεπτά από τη ζωή σου!

Η Σπαγγετίνη Miskotini και η Σπαγγετίνη Extrafino είναι οι νέες σου “φίλες” και θα τις βρεις παντού. Με διακριτές συσκευασίες σε πράσινο και μπλε χρώμα αντίστοιχα. Η Miskotini Νο.10, χρειάζεται μόλις 6 λεπτά βράσιμο ενώ το Extrafino Νο.12, μόλις 3! Και τα 2 εκτός από την άψογη ποιότητα και μαγειρική τους απόδοση και έχουν μοναδικό κράτημα και “λεπτή” γεύση.

Γρήγορα, απολαυστικά γεύματα, πάντα με την εγγύηση ποιότητας της Νο1. μάρκας ζυμαρικών στην Ελλάδα.

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ


Miskoτίνη με φιλετάκια κοτόπουλου

Χρόνος μαγειρέματος: 13 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

1 πακέτο Miskoτίνη Νο10 MISKO
600 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κολοκυθάκια τριμμένα
2 μέτριες ντομάτες τριμμένες
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
½ κουτ. γλυκού κύμινο
6 κουτ. σούπας κεφαλοβραβιέρα τριμμένη
μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι

Κόβετε το φιλέτο του κοτόπουλου σε λεπτές λωρίδες. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, ρίχνετε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια και τα φιλετάκια του κοτόπουλου και τα αφήνετε να σοταριστούν σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά.
Αλατοπιπερώνετε και σβήνετε με το κρασί. Αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά και μετά προσθέτετε τις τριμμένες ντομάτες, το κύμινο και τον μαϊντανό. Μαγειρεύετε την σάλτσα για 5 λεπτά.
Βράζετε την Miskoτίνη Νο10 σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τη στραγγίζετε. Ανακατεύετε με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με την κεφαλογραβιέρα και σερβίρετε.



Extrafino µε πικάντικη σάλτσα σκόρδου και µαϊντανού

Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

1 πακέτο Extrafino Νο 12 MISKO
4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο τριμμένο
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι

Βράζετε τo Extrafino No12 σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το στραγγίζετε.
Βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το σκόρδο το ελαιόλαδο και τις τσίλι πιπεριές και τα αφήνετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας προσέχοντας να μη καεί το σκόρδο για να μη πικρίσει.
Ρίχνετε στο τηγάνι με το σοταρισμένο σκόρδο το βρασμένο Extrafino No12, τον μαϊντανό, αλατίζετε, την παρμεζάνα, ανακατεύετε και σερβίρετε.

Miskoτίνη με τόνο και ελιές

Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

1 πακέτο Miskoτίνη Νο 10, MISKO
1 συσκευασία τόνο κονσέρβα σε λάδι, στραγγισμένο (περίπου 500 γρ.)
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
½ φλιτζάνι πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
1 κουτ. σούπας κάπαρη
αλάτι

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο. Προσθέτετε τις ντομάτες, τις ελιές, τον τόνο, την κάπαρη και λίγο αλάτι. Αφήνετε για 2-3 λεπτά στην φωτιά και αποσύρετε το τηγάνι από την εστία.
Βράζετε την Miskoτίνη Νο10 σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τη στραγγίζετε. Ανακατεύετε με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε.

Επισκεφτείτε το www.misko.gr/miskotini-extrafino/ και βρείτε περισσότερες «έξυπνες λύσεις» για γρήγορο μαγείρεμα αλλά και απολαυστικές συνταγές για κάθε περίσταση.

Read More

And More