Συνταγή για μανιτάρια γεμιστά με αβγό

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μικρά πορτομπέλο μπαίνουν στο φούρνο σου, μαλακώνουν, γλυκαίνουν και με ένα αβγό απογειώνονται!

Συστατικά

  • 4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο, καλά καθαρισμένα
  • 4 μεγάλα αβγά
  • 1 1/2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
  • Καθαρίζεις τα μανιτάρια σου και τα τρίβεις απαλά με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  • Τοποθετείς τα μαριναρισμένα μανιτάρια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  • Σπάσε στο κέντρο κάθε μανιταριού ένα αβγό.
  • Πασπαλίζεις με λίγο αλάτι και πιπέρι και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
  • Απολαμβάνεις!

Read More

And More