Η 3αλφα μας υπενθυμίζει ότι τα όσπρια έχουν τη δική τους θέση στο ελληνικό οικογενειακό τραπέζι

H 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΒΕΕ, η Ελληνική εταιρεία που για πάνω από μισό αιώνα μεγαλώνει γενιές με ό, τι καλύτερο προσφέρει η μητέρα γη, δημιούργησε μία νέα τηλεοπτική επικοινωνία που μας ταξιδεύει σε κάθε Eλληνικό σπίτι, σε κάθε οικογένεια.

Μέσα από την ταινία η 3αλφα παρουσιάζει την δική της «Στάση Ζωής» με δυνατές οικογενειακές και προσωπικές στιγμές άρρηκτα συνδεδεμένες με ένα οικείο και υγιεινό πιάτο φαγητό, με πρωταγωνιστή φυσικά τα όσπρια της 3αλφα. Ο θεατής έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την ταινία και να ταυτιστεί με τις εικόνες που παρουσιάζει επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως «Στην Ελλάδα, όσπρια θα πει 3αλφα».

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Τάκης Ζερβουλάκος, την μουσική, που εμπνεύστηκε ειδικά για την 3αλφα, ο συνθέτης Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και την παραγωγή η εταιρεία x-rated.

Μέσα στην ταινία, εκτός από τον καθένα μας ξεχωριστά, πρωταγωνιστούν και οι νέες συσκευασίες των οσπρίων της 3αλφα. Οι νέες συσκευασίες με τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους και την σύγχρονη αισθητική τους, αναδεικνύουν την ποιότητα των οσπρίων 3αλφα με μια νέα φρέσκια οπτική που τράβηξε την προσοχή των καταναλωτών από την πρώτη κιόλας εμφάνιση τους.

Γιατί στην Ελλάδα, όσπρια θα πει 3αλφα.

Μπορείτε να απολαύσετε την ταινία της 3αλφα εδώ

Read More

And More