Η ΙΟΝ καλωσορίζει την νέα σοκολάτα Praliné στην οικογένεια της ΙΟΝ Αμυγδάλου

Από το 1947, όταν άνθισε για πρώτη φορά το πιο αναγνωρισμένο κλαδί αμυγδαλιάς της Ελλάδας, η ΙΟΝ Αμυγδάλου αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία της ΙΟΝ και στη νέα κατηγορία σοκολατών γάλακτος που δημιούργησε.

Σήμερα, το 2018, η νέα ΙΟΝ Αμυγδάλου Praliné, με πλούσια πραλίνα και κομματάκια αμύγδαλου, μπαίνει στην παρέα της ΙΟΝ Αμυγδάλου και μας υπόσχεται μοναδική γεύση. Η κλασική απολαυστική σοκολάτα των παιδικών μας αναμνήσεων με τα τραγανά φρεσκοκαβουρδισμένα αμύγδαλα εμπλουτίζεται με πραλίνα αμυγδάλου, δίνοντας στο νέο προϊόν διαφορετική υφή και βελούδινη γεύση.

Για τους λάτρεις της σοκολάτας ΙΟΝ Αμυγδάλου, που όμως επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι ξεχωριστό, η νέα Αμυγδάλου Praliné θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη τους συνήθεια. Σε νέα φόρμα 100 gr για ατελείωτη απόλαυση.

Το σύνολο των εισαγωγών σπόρων κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της. Η ΙΟΝ είναι μια 100% ελληνική εταιρία και όλη η παραγωγή των προϊόντων της γίνεται στην Ελλάδα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164