Η πιο γλυκιά απόλαυση σε πέντε λεπτά! Για να καλομάθεις τον εαυτό σου…

Meetings, κίνηση στους δρόμους, υποχρεώσεις. Κούραση. Τρέχεις να προλάβεις τα ραντεβού, τρέχεις για να μη χάσεις το γυμναστήριο, τρέχεις γενικώς… Στο κυνήγι της καθημερινότητας, στο στρες των αμέτρητων “πρέπει”, ο ισχυρότερος σύμμαχός σου είναι ο εαυτός σου και, ως γυναίκα του σήμερα, οφείλεις να τον προσέχεις. Πριν βιαστείς να μου απαντήσεις ότι δεν υπάρχει χρόνος, θα σε προλάβω και θα σου πω ότι δέκα λεπτά αρκούν. Και αυτό είναι το κοινό μυστικό των σύγχρονων κοριτσιών. Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ χρειάζεται μόνο πέντε λεπτά για να ετοιμαστεί και είναι η απόλυτη προσωπική ιεροτελεστία που θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Φτιάξε χρόνο για τον εαυτό σου!
Το πρωί, πριν ξεκινήσεις τη μέρα σου, ή το απόγευμα, αμέσως μετά τη δουλειά, πάρε μια ανάσα, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, ρίξε τους ρυθμούς και κάνε το απαραίτητο pampering. Θα είναι ο προσωπικός σου διαλογισμός, η στιγμή ευεξίας που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου.

Βάζουμε το γάλα να ζεστάνει. Στο άνοιγμα μιας συσκευασίας Άνθους Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ το μυαλό έχει ήδη αρχίσει να παίρνει το θετικό μήνυμα. Σε μόλις 5 λεπτά κρατάς στα χέρια σου την ηρεμία, την ευτυχία σου σε μπολ. Προσθέτεις φρούτα, αν θέλεις, ή μπισκότα. Κάθισε στην αγαπημένη σου γωνιά και απόλαυσε την αγαπημένη σου κρέμα και τον χρόνο που μόλις έφτιαξες για τον εαυτό σου.

Τα συναισθήματα αποκτούν θετικό πρόσημο. Κάθε κουταλιά κι ένα χαμόγελο. Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ. H comfort πλευρά της αγάπης για τον εαυτό σου.

Γιατί στην εποχή μας πρέπει να καλομαθαίνουμε τον εαυτό μας. Να τον σεβόμαστε, να τον φροντίζουμε και να τον γλυκαίνουμε. Να αγαπάμε τον εαυτό μας και να του το δείχνουμε καθημερινά. Να του «σερβίρουμε» αγάπη, να του επιτρέπουμε να παίρνει ανάσες, να του δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να νιώθει ασφαλής και να χαμογελά.

Φτιάξε χρόνο για σένα και γλύκανε το “είναι” σου!
Η απόλαυση έχει ξεκάθαρα γλυκιά γεύση -το γνωρίζουμε όλες μας. Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, αυτό είναι! Ο πιο γλυκός, προσωπικός διαλογισμός γεύσης που θα ντύσει τη μέρα σου με αισιοδοξία και χαρά πριν ανοίξεις τον υπολογιστή και τα αμέτρητα mail…Το απόγευμα μετά από το γυμναστήριο, για να κλείσει η μέρα με την καλύτερη επιβράβευση. Τις καθημερινές, αλλά και τα Σαββατοκύριακα.

Ο εαυτός μας είναι ο ισχυρότερος σύμμαχός μας, ο πολυτιμότερος “συνεργάτης” μας και του οφείλουμε ένα καθημερινό “ευχαριστώ”. Πώς θα το κάνεις αυτό; Μπες στο www.ftiaksexronogiasena.gr και εμπνεύσου για να δημιουργήσεις ποιοτικό, χρόνο για σένα και τους αγαπημένους σου!