Η σαλάτα των εικοσιτεσσάρων ωρών

1 Ημέρα
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Η Charlotte Turgeon είναι μια από τις πιο ξεχωριστές μαγείρισσες στην Αμερική. Μάλιστα ήταν συμμαθήτρια με την διάσημη Julia Child. Αυτή η σαλάτα είναι πολύ ξεχωριστεί γιατί την αφήνεις στο dressing να μαριναριστεί για 24 ώρες πριν τη σερβίρεις!!

Συστατικά

  • 1 μαρούλι τύπου iceberg
  • 1 μικρό ωμό κουνουπίδι
  • 200 γρ. μπέικον
  • 1 κρεμμύδι
  • Για το Dressing: 2 φλιτζάνια μαγιονέζα
  • 1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόψε το μαρούλι σε μικρά κομματάκια. Κόψε και το κουνουπίδι σε φουντίτσες
  • Ψιλόκοψε το κρεμμύδι και ανάμειξε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ
  • Φρυγάνισε το μπέικον να γίνει τραγανό και βάλε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει. Κόψε σε μικρά κομματάκια και βάλε στη σαλατιέρα
  • Σε ένα μπολ ανάμειξε τα υλικά για το dressing και χτύπησε καλά να αναμειχθούν
  • Περίχυσε τη σαλάτα σου και μην ανακατέψεις. Σκέπασε το μπολ και άφησε στο ψυγείο για 24 ώρες πριν το σερβίρεις

Tip


Read More

And More