Η συνταγή Nespresso για την τέλεια εμπειρία Freddo!

Είσαι σπίτι. Οι πρώτες ζέστες είναι γεγονός. Χτυπάει τηλέφωνο. Έρχονται οι φίλοι σου διψασμένοι για καφέ. Τι κάνεις; Ο ένας πίνει φρέντο εσπρέσσο, ο άλλος θέλει φρέντο καπουτσίνο, ο τρίτος τον πίνει ζεστό χειμώνα-καλοκαίρι, ο τέταρτος πίνει μόνο ντεκαφεϊνέ και εσύ πρέπει να τους ευχαριστήσεις όλους. Ο καφές είναι η κοινή σας αγάπη, πίνετε άπειρους μέσα στην ημέρα, αλλά πάντα ένας φρέντο με φίλους είναι ο πιο δροσιστικός!

Πλέον είναι συνήθεια να μαζεύεστε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Eκτός από το ότι περνάτε πάντα καλύτερα, κάνετε και οικονομία! Τελευταία όμως, το σπίτι σου είναι πάντα γεμάτο από τους φίλους σου. Δεν αναρωτιέσαι γιατί. Ξέρεις ήδη! Έχεις μηχανή Nespresso και όχι μόνο αυτό! Οι φίλοι σου σού έκαναν δώρο τη συσκευή Aeroccino που φτιάχνει τον πιο βελούδινο αφρό γάλακτος για τον φρέντο!

Είτε έχεις φορτωμένο πρόγραμμα είτε όχι, οι φίλοι σου είναι πάντα μια όαση οποιαδήποτε στιγμή και αν τους συναντήσεις. Πάντα ένας καλός καφές σας ενώνει και τώρα που ο καιρός το απαιτεί ένα Nespresso Freddo φτιαγμένο από τα χεράκια σου είναι η απόλυτη εμπειρία καφέ.

Η συνταγή είναι απλή όπως και αν πίνουν τον καφέ τους οι φίλοι σου: Αρκεί να βάλεις δύο κάψουλες από την αγαπημένη Εκλεκτή Ποικιλία καφέ για τον καθένα (η Nespresso σου προτείνει 9 Εκλεκτές Ποικιλίες με έντονο άρωμα για τη χαρά ενός κρύου καφέ, ζάχαρη και φυσικά παγάκια. Τόσο απλά! Για τους λάτρεις των συνταγών καφέ με γάλα, ο βελούδινος αφρός γάλακτος, που το Aeroccino δημιουργεί με υποδειγματική τελειότητα, είναι το τελευταίο βήμα εάν το ζητούμενο είναι ο φρέντο καπουτσίνο στο σπίτι!

Α! Και για τη φίλη σου που ο καφές δεν είναι το φόρτε της γιατί έχει ένα θεματάκι με την καφεΐνη ή και για σένα που θέλεις να απολαμβάνεις τον ίδιο πλούτο αρωμάτων όλες τις ώρες της ημέρας, οι Εκλεκτές Ποικιλίες Nespresso χωρίς καφεΐνη είναι αυτό που ψάχνεις!
Advertisement

Read More

And More