«Καλεσμένοι Σεφ & Φίλοι»-Μία σειρά από συναντήσεις υψηλής γαστρονομίας!

Από τις 26 Ιουνίου το Minos Beach art hotel δημιουργεί μία νέα σειρά από αυθεντικές γαστρονομικές ιστορίες!

Ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης μαζί με καλεσμένους κορυφαίους σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα προσφέρουν το φετινό καλοκαίρι στους επισκέπτες των εστιατορίων του ξενοδοχείου Minos Beach art hotel ένα μοναδικό «ταξίδι» ελληνικών και μεσογειακών γεύσεων.

 

Πρόκειται για μία σειρά από συναντήσεις υψηλής γαστρονομίας, η πρώτη εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 26 Ιουνίου στο «Καφενείο Adeste», όταν ο Γιάννης Μπαξεβάνης θα συναντήσει τον Γάλλο σεφ Jerome Serres, βραβευμένο με 4 αστέρια Michelin. Mαζί θα φροντίσουν ώστε οι καλεσμένοι στο χώρο του Αdeste να γευτούν το αρμονικό “συνταίριασμα” της Μεσογειακής κουζίνας με την υψηλή γαστρονομία.

Θα ακολουθήσουν ανάλογες γαστρονομικές συναντήσεις του Γιάννη Μπαξεβάνη με μια πλειάδα εξαιρετικών σεφ, όπως οι Pierrot Ayer, Σωτήρης Ευαγγέλου, Μίλτος Αρμένης, Μανώλης Παπουτσάκης, Μιχάλης Χάσικος, Δημήτρης Δημητριάδης, Άγγελος Μπακόπουλος και Μιχάλης Μάρθας.

Minos Beach art hotel | Συνδυασμός πολυτέλειας και ηρεμίας!

Ιδανικό για όσους αναζητούν πολυτελή διαμονή 5 αστέρων στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Κρήτη, το ξενοδοχείο Minos Beach art hotel ξεχωρίζει για την μοναδική τοποθεσία του, ακριβώς πάνω στο κύμα. Eίναι μέλος της Design Hotels™ και συνδυάζει την αυθεντική και θερμή φιλοξενία με το μινιμαλιστικό boho-chic ύφος της αρχιτεκτονικής σχεδίασής του. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων 1 κύρια πισίνα, 3 εστιατόρια, 3 μπαρ, ένα παραδοσιακό καφενείο καθώς και χώρο ευεξίας. Σημείο αναφοράς αποτελούν οι όμορφοι, αρωματικοί κήποι, οι οποίοι φιλοξενούν μια υπαίθρια γκαλερί με εξαιρετικά σύγχρονα έργα τέχνης Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών από τη συλλογή του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

Κρατήσεις στο ξενοδοχείο Μinos Beach art hotel μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του +30 28410 22345 ή και μέσω της ιστοσελίδας https://www.minosbeach.com

 

Read More

And More