Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα θα σου το προσφέρει η Gorenje!

Τι σημαίνουν για εσένα τα Χριστούγεννα; Ναι, είναι η γιορτή της αγάπης, της προσφοράς και της κοντινότητας! Γι’ αυτό και οι περισσότεροι επιλέγουμε να περάσουμε τις ημέρες αυτές μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, είτε είναι η οικογένειά μας, είτε οι φίλοι μας! Και κάπως έτσι, όλοι μαζί μαζευόμαστε γύρω από πλούσια τραπέζια και απολαμβάνουμε τα γιορτινά γεύματα που ετοιμάσαμε για το ρεβεγιόν ή και για τα αυθόρμητα dinner parties της τελευταίας στιγμής! Άλλωστε, στη διάρκεια των Χριστουγέννων τα σπίτια όλων μας είναι πάντα “ανοιχτά”, ακόμη και για τα πιο απρόβλεπτα σουαρέ! Έχεις σκεφτεί, όμως, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν για όλα αυτά δεν χρειαζόταν να περάσεις “άπειρες” ώρες στην κουζίνα σου; Το μυστικό της επιτυχίας, λοιπόν, τόσο σε γευστικό, όσο και σε… χρονικό επίπεδο είναι ένα και ακούει στο όνομα Gorenje! Με τις οικιακές συσκευές της κορυφαίας εταιρίας θα έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις το γιορτινό μενού σου στο maximum της απόλαυσης και μάλιστα όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται!

Γι’ αυτό και η Gorenje σου κάνει δώρο μία εκπληκτική εντοιχιζόμενη εστία, αλλά και φούρνο αξίας 550€ για να μεγαλουργήσεις στις γαστριμαργικές επιλογές σου αυτές τις γιορτές! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να “ανεβάσεις” μια φωτογραφία από το αγαπημένο σου γιορτινό φαγητό και να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό! Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Φωτογράφισε το πιάτο που λατρεύεις, κάνε share για να δηλώσεις συμμετοχή και μπες στην κλήρωση που θα γεμίσει χαρά όχι μόνο εσένα, αλλά και όλους τους καλεσμένους σου!

Πώς θα πάρεις μέρος στο διαγωνισμό; Πολύ απλά, μπες είτε στο Facebook App, είτε στο site της Gorenje, μοιράσου τη φωτογραφία σου και διεκδίκησε τα… νοστιμότερα μαγειρέματα!

Read More

And More