Κανελόνια με κιμά και τρία τυριά

Κανελόνια με κιμά και τρία τυριά | tlife.gr
Μέτρια
8 μερίδες
1 ώρα

Εύκολα κανελόνια με κιμά και τρία τυριά για μεγαλύτερη απόλαυση.

Συστατικά
  • 1 κουτί κανελόνια συσκευασμένα
  • 700 γρ. σάλτσα τομάτας
  • 350 γρ. κιμάς μαγειρεμένος
  • 400 γρ. γραβιέρα γλυκιά
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • 1/2 φλ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 φλ. μοτσαρέλλα τριμμένη
  • Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
  • Σε μία κατσαρόλα, βράζεις τον κιμά για περίπου 30 λεπτά.
  • Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύεις τη γραβιέρα, το αυγό, την παρμεζάνα, τη μοτσαρέλλα, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Μοιράζεις τη γέμιση στα κανελόνια.
  • Σε ένα αντικολλητικό ταψί, ρίχνεις στον πάτο ένα φλιτζάνι σάλτσα.
  • Από πάνω τοποθετείς τα πρώτα κανελόνια.
  • Από πάνω ρίχνεις την υπόλοιπη κόκκινη σάλτσα και λίγη μοτσαρέλλα.
  • Ψήνεις στους 180 βαθμούς στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
Ψάχνετε κάποια συνταγή;
MENU
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ