Κανελόνια με τρία τυριά και σπανάκι

55 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
10
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μια light χορτοφαγική συνταγή που μπορείς να απολαύσεις το μεσημέρι.

Θερμίδες: 228/ μερίδα

Συστατικά

  • 1 κουτί κανελόνια (περίπου 220γρ.), al dente μαγειρεμένα
  • 680γρ. σπιτική σάλτσα ντομάτας
  • Για τη γέμιση:
  • 280γρ. σπανάκι μαγειρεμένο
  • 425γρ. τυρί ρικότα
  • 1 μεγάλο αυγό χτυπημένο
  • 1+1/2φλ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 1/2φλ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι και πιπέρι για τη γεύση

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε το σπανάκι, τη ρικότα, το αυγό, 1φλ. μοτσαρέλα, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
  • Μοίρασε τη γέμιση στα κανελόνια.
  • Σε ένα αντικολλητικό ταψί πρόσθεσε στον πάτο 1φλ. σάλτσα.
  • Βάλε από πάνω τα κανελόνια.
  • Από πάνω ρίξε την υπόλοιπη σάλτσα και το υπόλοιπο 1/2φλ. μοτσαρέλα.
  • Ψήσε στους 175 βαθμούς για 30 λεπτά.

Read More

And More