Κι όμως! Κάθε κρέας θέλει το δικό του μυρωδικό…

Για να μην σε περνούν για αδαή στην κουζίνα και να αναζητούν τις συμβουλές σου!

Μπορεί ο μαϊντανός να έχει γίνει κάτι σαν τους τηλεοπτικούς “μαϊντανούς” στην κουζίνα των περισσοτέρων, όμως εσύ θες να κάνεις την διαφορά και επιτέλους να αναδείξεις όλη την νοστιμιά του κρέατος που μαγειρεύεις. Δεν τον γνωρίζουν πολλοί, αλλά κάθε κρέας θέλει το δικό του αρωματικό. Μερικοί από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς είναι δενδρολίβανο με κόκκινο κρέας (μοσχάρι/αρνί), μυρωδάτο φασκόμηλο για τις συνταγές σου με χοιρινό κρέας και βασιλικό για ζουμερό και πεντανόστιμο κοτόπουλο.

Προμηθεύσου λοιπόν με τα κατάλληλα μυρωδικά – τέτοια εποχή είναι ό, τι καλύτερο να τα αγοράσεις σε γλαστράκι για όλο το καλοκαίρι – και ξεκίνα να αρωματίζεις!

Read More

And More