Κινόα με μυρωδικά, αγγούρι και φέτα

5 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

 

Μια εύκολη και γρήγορη σαλάτα που τρώγεται και κρύα και ζεστή.

Θερμίδες: 297/ μερίδα

Συστατικά

 

  • 1 μεσαίο αγγούρι κομμένο σε κύβους
  • 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1φλ. μαγειρεμένη κινόα
  • 50γρ. φέτα
  • 2κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2κ. σούπας ξίδι
  • 1/4κ. γλυκού αλάτι
  • 2φλ. ψιλοκομμένο baby σπανάκι

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Σε ένα μεσαίο μπολ, συνδύασε το αγγούρι, τα κρεμμύδια, την κινόα και τη φέτα.
  • Σε ένα βάζο με ένα καπάκι, ανακάτεψε μαζί το ελαιόλαδο, το ξύδι και το αλάτι.
  • Ρίξε το dressing πάνω από την κινόα και ανακάτεψε καλά.
  • Ρίξε μέσα το σπανάκι και ανακάτεψε πάλι.
  • Σέρβιρε σε δύο πιάτα.

Read More

And More