Κλείσε το άρωμα του φαγητού σου σε σακουλάκι!

Αν τα μπαχαρικά σου είναι σε ξηρή μορφή και πάντα σε ενοχλεί όταν βρίσκεις κομματάκια από αυτά στo φαγητό σου κάνε το παρακάτω.

Δέσε σε ένα τούλι – όχι πλαστικό, υφασμάτινο – όλα σου τα μπαχαρικά και βύθισέ το στην κατσαρόλα, αφού προσθέσεις όλα τα υγρά συστατικά στην κατσαρόλα σου. Όταν το φαγητό σου είναι έτοιμο, αφαιρείς το “μυρωδάτο πουγκί” και είσαι έτοιμη να σερβίρεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν αποφάσισες να βάλεις φρέσκα μυρωδικά, όπως βασιλικό ή μαϊντανό και άνιθο μην κάνει τον κόπο να τα βάλεις σε πουγγί! Είναι κρίμα να στερήσεις από το φαγητό σου τη γεύση, το άρωμα και το χρώμα του του φρέσκου μυρωδικού.

Read More

And More