Κόκκινη σκορδαλιά

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Είναι ο τρόπος να βάλεις τη δική σου πινελιά σε ένα κατά τα άλλα πατροπαράδοτο τραπέζι. Αντικατάστησε τις πατάτες με παντζάρια και κάνε μια υπέροχη συνταγή για τον μπακαλιάρο σου.

Συστατικά

  • 4-5 μεγάλα παντζάρια
  • 1 φέτα ψωμί
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • 2-3 κ.σ. ξίδι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε τα παντζάρια και καθάρισέ τα. Φρόντισε να είναι ακόμη σχετικά τραγανά και να μην λιώνουν στα χέρια
  • Μούλιασε το ψωμί και κράτησε και στίψε καλά την ψύχα
  • Βάλε το ψωμί, λίγο ελαιόλαδο και λιωμένο σκόρδο σε επεξεργαστή τροφίμων να γίνουν μια αλοιφή
  • Συμπλήρωσε σε κομματάκια τα παντζάρια και χτύπησε συνεχόμενα, συμπληρώνοντας ξίδι και ελαιόλαδο
  • Αλάτισε και δοκίμασε για να προσαρμόσεις τη γεύση

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164