Κόκκινη σκορδαλιά

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Είναι ο τρόπος να βάλεις τη δική σου πινελιά σε ένα κατά τα άλλα πατροπαράδοτο τραπέζι. Αντικατάστησε τις πατάτες με παντζάρια και κάνε μια υπέροχη συνταγή για τον μπακαλιάρο σου.

Συστατικά

  • 4-5 μεγάλα παντζάρια
  • 1 φέτα ψωμί
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • 2-3 κ.σ. ξίδι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε τα παντζάρια και καθάρισέ τα. Φρόντισε να είναι ακόμη σχετικά τραγανά και να μην λιώνουν στα χέρια
  • Μούλιασε το ψωμί και κράτησε και στίψε καλά την ψύχα
  • Βάλε το ψωμί, λίγο ελαιόλαδο και λιωμένο σκόρδο σε επεξεργαστή τροφίμων να γίνουν μια αλοιφή
  • Συμπλήρωσε σε κομματάκια τα παντζάρια και χτύπησε συνεχόμενα, συμπληρώνοντας ξίδι και ελαιόλαδο
  • Αλάτισε και δοκίμασε για να προσαρμόσεις τη γεύση

Tip


Read More

And More