Κρακεράκια “Toxedo” με La Vache Qui Rit® Light

10' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Πολλές φορές τα νόστιμα και έξυπνα σνακ, είναι απλά μια λαμπερή ιδέα και λίγη δόση δημιουργικότητας. Μεταμόρφωσε το αγαπημένο σου σνακ – το τρίγωνο τυρί πάνω σε τραγανό κράκερ – σε εντυπωσιακό σμόκιν.
43 Θερμίδες/Ένα

Συστατικά

  • 8 τρίγωνα La Vache Qui Rit® Light
  • 8 αλμυρά κρακεράκια ολικής άλεσης
  • 8 ελιές Καλαμών χωρίς το κουκούτσι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Χρησιμοποίησε ένα μικρό κοφτερό μαχαιράκι. Κόψε κάθε ελιά στη μέση. Με το ένα κομμάτι κόψε ένα φιογκάκι και τρία μικρά κυβάκια για το γαρνίρισμα του κράκερ. Τις ελιές που περισσεύουν βάλτες σε ένα μπολ και λιώσε με ένα πιρούνι να γίνουν ένα πατέ.
  • Μοίρασε το πατέ ελιάς, βάζοντας μικρή ποσότητα στο κέντρο από κάθε κρακεράκι. Στερέωσε πάνω του από ένα κομμάτι La Vache Qui Rit® Light
  • Σχεδίασε το σμόκιν με το φιόγκο στο πάνω μέρος του τυριού και τα υπόλοιπα κυβάκια σε ευθεία προς τα κάτω
  • Σέρβιρε

Tip


Read More

And More