Μπρουσκέτα σκορδόψωμο με κιμά και cheddar

30' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Έμεινε κιμάς από το περασμένο βράδυ; Να τι μπορείς να κάνεις! Φρυγάνισε ψωμί, αρωμάτισε και σέρβιρε με τον κιμά και το σκόρδο. Απολαυστικό tapas…

Συστατικά

  • 680 γραμ κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 κονσέρβα ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 1 φλιτζ. κέτσαπ
  • μισό φλιτζάνι μπάρμπεκιου σος
  • 1 κ.σούπας Worcestershire σος
  • 2 κ.σούπας ψιλοκομμένες πιπεριές τουρσί (προαιρετικά)
  • 1 κ.σούπας άλμη από το τουρσί (προαιρετικά)
  • 1 συσκευασία κατεψυγμένο σκορδόψωμο
  • μισό φλιτζ. τριμμένο τσένταρ

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σωτάρισε τον κιμά σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 8 με 10 λεπτά να ψηθεί καλά. Στράγγισε από τυχόν ζουμιά. Ρίξε τη ντομάτα, την κέτσαπ, τις σος και αν θες και τις πιπεριές με το ζουμί τους.
  • Σκέπασε το τηγάνι και ψήσε για 10 λεπτά.
  • Εν τω μεταξύ ετοίμασε το σκορδόψωμο σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Εναλλακτικά μπορείς απλά να φρυγανίσεις χοντρές φέτες χωριάτικου ψωμιού.
  • Ρίξε τον κιμά πάνω σε φέτες ψωμιού και πασπάλισε με το τσένταρ όσο ο κιμάς είναι ζεστός για να λιώσει.

Tip


Read More

And More