Ψαρονέφρι με αγριοκέρασα

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Λαχταριστό ψητό ψαρονέφρι με βαλεριάνα και βινεγκρέτ από κεράσια

Συστατικά

  • 2 κ. σούπας ηλιέλαιο
  • 700 gr ψαρονέφρι
  • 2 φλ. αγριοκέρασα
  • 2 κ. σούπας ξύδι
  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κ. σούπας μουστάρδα
  • 1 ματσάκι βαλεριάνα
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200℃.
  • Σε ένα τηγάνι ζέστανε το ηλιέλαιο σε δυνατή φωτιά και αφού αλατοπιπερώσεις καλά το ψαρονέφρι, ψήσε στο τηγάνι για 10 με 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. 
  • Μετάφερε το ψαρονέφρι σε ένα ταψί και ψήσε στο φούρνο για οκτώ λεπτά και μόλις ψηθεί, άφησέ το για 10 λεπτά να “ξεκουραστεί”.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα κεράσια κομμένα, το ξύδι και τη μουστάρδα και αλατοπιπέρωσέ τα καλά.
  • Κόψε το ψαρονέφρι σε φέτες και σέρβιρέ το με φρέσκια βαλεριάνα και τη βινεγκρέτ κερασιού.

Tip


Read More

And More