Λαχταριστό σάντουιτς με φέτες κρέας, ψητά ντοματίνια και σαλάτα “κηπουρού”
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 χοντρές φέτες ψητό κρέας (χοιρινό/μοσχαρίσιο)
 - 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
 - 2 πρέζες ρίγανη
 - 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 2 τσιαπάτες ατομική
 - 2 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση
 - 8 κ. γλυκού σαλάτα “κηπουρού”
 - 4 χούφτες ρόκα
 - αλάτι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και άφησε το κρέας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
 - Βάλε τα ντοματίνια σε ένα ταψί με λίγο αλάτι, τη ρίγανη και ένα κουταλάκι λάδι και ψήσε μαζί με τα ψωμάκια.
 - Αφαίρεσε το ψωμί από το φούρνο μετά από οκτώ λεπτά και άφησε τα ντοματίνια για άλλα 10 λεπτά.
 - Ζέστανε σε μέτρια φωτιά ένα τηγάνι, κόψε τις τσιαπάτες στη μέση, άλειψέ τες με το υπόλοιπο λάδι στην ψίχα και ψήσε στο τηγάνι για τρία λεπτά.
 - Τρίξε τα σκόρδα πάνω στην τραγανή ψίχα, μέχρι να διαλυθεί σε κάθε ψωμάκι.
 - Άπλωσε τη σαλάτα στη μια πλευρά των ψωμιών και από πάνω μοίρασε το κρέας, αλατοπιπέρωσε και μοίρασε τη ρόκα και τα ψητά ντοματίνια.
 - Απόλαυσέ το όσο είναι ζεστό.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ