Συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες

50 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Τα κολοκύθια είναι λαχανικό της εποχής και θα φτιάξεις τους πιο λαχταριστούς κεφτέδες ως συνοδευτικό ή και κυρίως πιάτο. 

Συστατικά

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίχνεις αλάτι στα κολοκύθια και τα αφήνεις στο σουρωτήρι για 5-10 λεπτά
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνεις τα κολοκύθια, τα αυγά, τη φέτα, τα άλευρα, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις καλά με την ξύλινη κουτάλα
  • Πλάθεις τους κεφτέδες και τους αλευρώνεις
  • Ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο και βαθύ ταψί και περιμένεις να κάψει
  • Τηγανίζεις τους κεφτέδες για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα
  • Tους αφαιρείς έναν-έναν από το τηγάνι με την τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετείς σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  • Σερβίρεις.

And More