Ωραία η κρέπα, αλλά κάθε φορά που την επιθυμείς σκέφτεσαι την δίαιτα και μένεις με την ιδεά! Ετοίμασε την παρακάτω συνταγή και δεν θα ανησυχείς πια για την δίαιτά σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ: 1 φλιτζάνι άπαχο γάλα
 - ¾ του φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - 1 αυγό
 - Ζαχαρίνη
 - ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ: 1 ½ φλιτζάνι άπαχο τυρί κρέμα
 - ¼ του φλιτζανιού φρέσκο ροδάκινο κομμένο σε κυβάκια
 - 1 κ.σ μαρμελάδα πορτοκάλι
 - 1 βανίλια
 - ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣ: ½ φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
 - 1 κ.σ μέλι
 - Φρέσκα ροδάκινα λιωμένα
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το γάλα με το αλεύρι, το αυγό και 2 κ.γ ζαχαρίνη μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη
 - Ζέστανε ένα μεγάλο, ρηχό αντικολλητικό τηγάνι και ρίξε μια μικρή μπάλα μαργαρίνη
 - Βάλε μια μεγάλη κουταλιά από την παχύρευστη ζύμη στο τηγάνι και δοκίμασε να περιστρέψεις το τηγάνι, ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια
 - Μόλις ψηθεί γύρισέ την προσεκτικά από την άλλη πλευρά
 - Ανακάτεψε το τυρί κρέμα με τα κυβάκια ροδάκινου και 2 κ.σ. ζαχαρίνη, την μαρμελάδα πορτοκάλι και τη βανίλια
 - Σε ένα άλλο μπολ βάλε το γιαoύρτι με το μέλι και τα λιωμένα ροδάκινα για την σος
 - Γέμισε τις κρέπες με το μείγμα του τυριού-μαρμελάδας, δίπλωσε την και ρίξε λίγη από την σος
 
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ