Γευστικές κροκέτες που θα σε συναρπάσουν.
Θερμίδες: 257/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 60γρ. κιμάς κοτόπουλου
- 2+1/4φλ. κουνουπίδι ψιλοκομμένο
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- 2κ. σούπας σπιτική κόκκινη σάλτσα
- 1/2φλ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 1 μεγάλο αυγό
- 1/4φλ. ψωμί τριμμένο
- 1κ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι μεσαίου μεγέθους σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε μέσα τον κιμά και σόταρε για 4-5 λεπτά.
- Πρόσθεσε το κουνουπίδι, το αλάτι και τη σάλτσα και μαγείρεψε για 6 λεπτά ακόμα.
- Αφαίρεσε το τηγάνι από το μάτι, πρόσθεσε το τυρί μοτσαρέλα και ανακάτεψε καλά για να αναμειχθεί.
- Άφησέ το το να κρυώσει για 3 με 4 λεπτά.
- Βάλε σε ένα πιάτο το τρίμα του ψωμιού και την παρμεζάνα και σε ένα άλλο σπάσε το αυγό.
- Πλάσε 6 μπάλες με το μείγμα που υπάρχει μέσα στο τηγάνι.
- Βάλε τις μπάλες πρώτα στο αυγό και μετά στο μπολ με το ψωμί και την παρμεζάνα.
- Ψήσε τις κροκέτες στο φούρνο για 25 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 
					 
				 Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164