Γιατί η εποχή το επιβάλλει!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
 - 2 κουτ. της σούπας ντοματοπελτέ
 - 4-5 ώριμες ντομάτες (ή μία κονσέρβα ντοματάκια)
 - 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
 - 1 κιλό φρέσκα πράσινα φασολάκια καθαρισμένα
 - 3 σκελίδες σκόρδο
 - 1/2 ματσάκι μαϊντανό
 - 3 μεγάλες πατάτες
 - Αλάτι και πιπέρι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, πλένεις και καθαρίζεις τα φασολάκια από τις ίνες τους.
 - Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ή χύτρα, προσθέτεις το ελαιόλαδο, για να κάψει και στη συνέχεια σοτάρεις το κρεμμυδάκι.
 - Μόλις διαλυθεί, προσθέτεις στην κατσαρόλα το σκόρδο και, μετά από ένα λεπτό, τα φασολάκια σου, προκειμένου να μαραθούν ελαφρά.
 - Προσθέτεις την τριμμένη ντομάτα και τον ντοματοπελτέ μαζί με δύο κούπες νερό. Ανακατεύεις και χαμηλώνεις για λίγο τη φωτιά.
 - Παράλληλα, καθαρίζεις τις πατάτες και τις κόβεις σε μεγάλα κομμάτια. Τις προσθέτεις στην κατσαρόλα μαζί με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνεις και σκεπάζεις την κατσαρόλα.
 - Αφήνεις το φαγητό να βράσει για περίπου 45 λεπτά, μέχρι τα φασολάκια να πιουν τα υγρά στην κατσαρόλα.
 - Απολαμβάνεις με λίγη φέτα!
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ