Γεμιστά portobello με κουσκους

10 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Το πορτομπέλο είναι από τα μεγαλύτερα βρώσιμα μανιτάρια που μπορεί εύκολα να γίνει γεμιστό. Διάλεξε φρέσκα μανιταράκια λοιπόν και κάνε ένα εκπληκτικό έδεσμα για να χορτάσεις γυρίζοντας από τη δουλειά…

Θερμίδες 200

Συστατικά

  • 4 μεγάλα πορτομπέλο καθαρισμένα και με κομμένο το κοτσάνι
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • 100 γρ. κουσκούς
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 5 λιαστές ντομάτες
  • 1/2 ποτηράκι κρασί
  • Λίγο Φρέσκο Κόλιαντρο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε το κουσκούς να μουλιάσει σε καυτό νερό για 5 λεπτά
  • Άλειψε τα μανιτάρια σου με το ελαιόλαδο και αλατοπιπέρωσε
  • Βάλε στο φούρνο και ψήσε να βγάλουν τα υγρά τους και να μαλακώσουν
  • Πέρασε ελαφρά το κρεμμύδι από ένα αντικολλητικό τηγάνι να ιδρώσουν και πρόσθεσε το κουσκούς, τις λιαστές ντομάτες και το κόλιαντρο
  • Σβήσε με το κρασί και άφησε να φύγει το αλκοόλ
  • Γύρισε για μερικά λεπτά και γέμισε με αυτό τα μανιτάρια

Tip


Read More

And More